Menu

Foto verslag Asser Boys tegen LEO

Zondag stond de derby tegen LEO, uit Loon op het programma.

Voorafgaande aan de Hoofdwedstrijd, lieten enkele Jeugdteams van beide verenigingen even hun kunsten zien, zowel aan beide selectie's, als ook aan de Ouders/Verzorgers, Opa's & Oma's, andere familieleden en belangstellenden. Voorafgaand werd ook nog even een moment voor een paar teamfoto's gepakt, die bij deze ook zijn geplaatst. De uitslagen laten we achterwege, maar zijn wel bekend, bij de goed leidende scheidsrechters, t.w. twee van onze jeugdleden: Yorick Kooistra en Dominic Berghuis

Wat betreft de hoofdwedstrijd van hedenmiddag even heel kort. Om uitzicht te houden op het kampioenschap, moest Asser Boys deze wedstrijd winnen, maar ook LEO (Loon) is nog minimaal 1 pnt. nodig, om zich veilig te kunnen noemen.
Voor onze gasten uit Loon viel vanmiddag geen eer te behalen, want de formatie van Wietze de Jong was veel te sterk voor de mannen uit Loon E.O., wat erop neer kwam, dat Asser Boys deze wedstrijd verdiend en winnend afsloot, met een 3-0 overwinning, na een 2-0 ruststand.
Na de wedstrijd bleek, dat de mede koploper van vorige week, Dalen punten had gemorst, door gelijk te spelen, tegen CEC uit Emmer-Compacuum, zodat Asser Boys op dit moment alleen koploper is.
Qua situatie maakt het niet zoveel uit, omdat, Asser Boys volgende week, de uitwedstrijd tegen Stadskanaal MOET winnen, om kampioen te worden, zonder beslissingswedstrijd.
Sien & ondergetekende zijn uitgenodigd, om volgende week met de bus mee te gaan, waarbij ik dan een complete sfeerreportage kan gaan maken, om dit evt. kampioenschap in beelden om te zetten.

Graag tot volgende week en geniet van alle beelden van deze dag. Zie album: 07.05.2017: Asser Boys - LEO (Loon) 3-0 (2-0)

Johan de Jonge / ©JOJO~FOTO

 

2017 05 07 Asserboys leo 01