Menu

ACV Dames kampioen

Achteraf was ACV VR1 al kampioen op het moment dat de wedstrijd vandaag begon, want de grootste concurrent Winsum had eerder deze zaterdag verloren, maar om er geen twijfel over te laten bestaan wie het meeste recht had op de titel in de 2e klasse D. Haalden de ACV-dames maar eens flink uit tegen het al gedegradeerde Knickerbockers VR2: na enkele minuten was het eerste doelpunt al gevallen en aan het eind van de wedstrijd was de score opgelopen tot tien voor ACV en nul voor de tegenpartij.

Door alle resultaten van vandaag is ACV VR1 overtuigend kampioen geworden en promoveert daardoor naar de 1e klasse: een puike prestatie en vanaf deze plaats een felicitatie waard.Meteen na afloop begonnen de feestelijkheden al: de KNVB had een vertegenwoordiger afgevaardigd en deze functionaris deelde de medailles + oorkondes uit.

Sponsor Niels Slaapcomfort had voor de champagne gezorgd en daarmee werd rijkelijk rond gespoten. Nadat iedereen gefeliciteerd en gedouched was, volgde een rijtour door de stad in een open bus van Drenthe Tours.

 

2017 04 29 ACV dames 02

 

2017 04 29 ACV dames 03

 

2017 04 29 ACV dames 04