Stationsplein in Assen op de rails als nieuwe zakelijke hotspot met komst van flexwerkconcept

Stationsplein in Assen op de rails als nieuwe zakelijke hotspot met komst van flexwerkconcept

Flexibele werk- en vergaderlocatie met sfeervolle brasserie speelt in op nieuwe manier van werken en de groei van Assen als woon- en werkplek

De behoefte aan flexplekken om te werken en te vergaderen in Assen neemt niet alleen toe maar is de laatste jaren ook veranderd. Het aantal lokale ondernemers groeide (11% van de inwoners is zelfstandig ondernemer) en door het toenemende aantal inwoners werd het station ook drukker doordat het woon-werkverkeer meegroeide. Bovendien is hybride werken ‘het nieuwe normaal’, waardoor er meer vraag is naar rustige werk- en vergaderplekken en flexibiliteit.

Vanaf april kunnen mensen even een paar uurtjes rustig werken, een ‘live’ vergadering hebben of even lunchen in de niet te missen nieuwe kantoorlocatie op het Stationsplein in Assen. Hier opent people@places de deuren van haar 12de flexwerk- en vergaderconcept. Voor het toenemend aantal mensen in de regio dat op afstand werkt of zelfstandig onderneemt, biedt people@places een centrale uitvalsbasis met een gezellige brasserie voor een kopje koffie of lunch.

De tijd dat flexwerken betekende dat je op een vierkante meter in een rumoerige ruimte plaats mocht nemen is voorbij. De moderne flexwerkkantoren en zes vergaderruimtes van people@places zijn op alle werkdagen per uur, dagdeel of per dag te reserveren. Flexibiliteit is het toverwoord. Het is niet nodig een huurcontract aan te gaan. Daarnaast kan er ook gewoon eenmalig een flexwerkkantoor gereserveerd worden.

De lichte en moderne vergaderzalen zijn ook te huur per uur en ideaal voor een “heisessie” maar dan op een centrale locatie die goed bereikbaar is voor reizigers vanuit Zwolle en Groningen. De zes zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen en zijn te boeken met een cateringarrangement.

De vestiging in Assen weerspiegelt de nieuwe manier van flexwerken: in de geheel gerenoveerde kantoortoren worden gasten persoonlijk welkom geheten door een gastvrouw- of heer van people@places. Vervolgens kan men werken of vergaderen in een van de ruimtes waarbij rekening is gehouden met voldoende licht, ventilatie en comfort.

Het snelgroeiende bedrijf heeft vestigingen in onder andere Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Naarden, Utrecht en Zutphen.

Tiplijn