Menu

Omnigym zoekt turntalentjes

Zit je op gym en wil je graag turnen? Of zit je nog niet op gym, maar wil je weten of turnen wat voor jou is? Kom dan meedoen met de talententestdag op zaterdagmiddag 8 april van 15.30-17.00 uur in de turnzaal van sporthal de Timp. 

Aan de hand van kleine oefeningetjes worden de kinderen getest op fysieke basiseigenschappen, waaronder snelheid, kracht, lenigheid, evenwicht en motoriek. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met de leeftijd. 

Alle jongens en meisjes die geboren zijn in de jaren 2010, 2011 en 2012 en die graag willen turnen, kunnen zich voor de Talententestdag opgeven door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij in ieder geval de naam en het geboortejaar van het kind en een telefoonnummer waarop een ouder/verzorger bereikt kan worden. Mocht een kind al op gymnastiek zitten, geeft u dan ook even aan in welke groep dit is.

Aanmelden kan tot uiterlijk 5 april 2017; na opgave ontvangt u zo spoedig mogelijk meer informatie over de Talententestdag.