Menu

Grootste kraammarkt van het Noorden in WZA

kraammarktTweemaal per jaar vindt in het WZA (Wilhelmina Ziekenhuis Assen) een gezellige en groots opgezette kraammarkt plaats, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Op zaterdag 25 maart aanstaande is de voorjaarseditie van deze grootste kraammarkt van het Noorden. Een gezellig en informatief evenement voor alle jonge ouders en bijna-ouders.

De kraammarkt van het WZA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét kraamevenement van het Noorden. Dit jaar zijn er weer bijna zestig (!) standhouders van zeer verschillende aard, zoals professionele fotografen voor de mooiste babyportretten, mama-sport en kinderopvang. Voor zwangere vrouwen en jonge ouders zijn er veel stands met producten voor baby’s en informatie over geboortekaartjes, zwangerschapscursussen en babymassage. Verder zijn onder meer kraamorganisaties en borstvoedingsdeskundigen op de WZA-kraammarkt aanwezig. Voor grootouders, tantes, ooms en overige geïnteresseerden zijn er natuurlijk ook weer veel stands met kraamcadeautjes, knuffels en babykleertjes.

Waar en wanneer
De kraammarkt vindt plaats op zaterdag 25 maart van 10.30 uur tot 15.30 uur in het WZA, Europaweg-Zuid 1. De toegang is gratis. Een overzicht van alle standhouders staat op www.kraammarktwza.nl, evenals een foto-impressie van vorige edities.

Foto: Archief AssenStad.nl

kraammarkt2