Menu

19 luxe eengezinswoningen nabij het centrum van Assen

2017 03 16 huren Assen oostHuur nú een splinternieuwe luxe eengezinswoning in Assen!

Medio mei 2017* worden er 19 luxe nieuwbouw eengezinswoningen (verdeeld over 8 types) opgeleverd aan de Herman Broodstraat in Assen. Hier huur je een prachtig huis vanaf € 830,- t/m € 885,- per maand.

Hoogwaardig afgewerkte eengezinswoningen

De 19 ruime huurwoningen hebben een aantrekkelijke moderne uitstraling, verdeeld over 8 types hoek- rijwoningen. Iedere woning is hoogwaardig afgewerkt. Koken is een feest in de prachtige keuken met Siemens inbouwapparatuur (koel-vriescombinatie, combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser). De badkamer heeft een douche en tweede toilet. Met drie slaapkamers en een ruime (zolder)kamer zijn het ideale gezinswoningen. Iedere woning is voorzien van een voor- en achtertuin (gelegen op het noordoosten, noordwesten of zuidwesten).

Nieuw Assen

Nieuw Assen kenmerkt zich door groen en ruimte. Ruimte in de woningen, maar ook in de opzet van het plan. De grote tuinen en vele groenstroken geven een ruimtelijke indruk en zorgen voor veel privacy. De verschillende woningtypen bieden een gevarieerd straatbeeld, waarbij de verschillen in kapvorm een speels accent vormen.
Het centrum van Assen heeft veel te bieden. Een lekker dagje winkelen, naar de film, een drankje bij een café op een gezellig plein, uitgebreid uit eten in een goed restaurant? Het kan allemaal, en dat op niet meer dan 751 stappen van uw huis in Nieuw Assen.

Omgeving

In de omgeving van Nieuw Assen liggen schitterende landgoederen, bossen en natuurgebieden. Gaat u bijvoorbeeld vanuit Assen naar het (noord)oosten dan staat u al snel midden in de natuur van het Drentsche Aa-gebied. Daar kunt u eindeloos wandelen in een zeer afwisselend landschap. Maar dat kan ook in het eeuwenoude heidegebied van Kampsheide ten zuidoosten van Assen of het heide- en hoogveengebied van het Witterveld in het zuiden. Of stapt u liever zo de natuur in? Dat kan ook, want ene paar van de mooiste landgoederen en bossen liggen in Assen zelf. Het Asserbos, 1525 stappen van Nieuw Assen

Niet ver van Nieuw Assen, op 534 stappen om precies te zijn, ligt het treinstation van Assen. Van daaruit is de rest van Nederland gemakkelijk te bereiken. Er vertrekken vele treinen vanaf station Assen, zowel Sprinters als Intercity’s.

Vanaf station Assen kunt u alle kanten van Nederland op, plaatsen als Haren, Meppel en Steenwijk liggen slechts op een steenworp afstand. Wist u dat u binnen 20 minuten al in de stad Groningen bent? En dat u maar 40 minuten verwijderd bent van de prachtige stad Zwolle? Ook rijden er vanaf station Assen Intercity’s naar Rotterdam en Den Haag.

Zonnig huren

Wilt u geld besparen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het milieu? Het is voor u als huurder mogelijk om te profiteren van de zon als energiebron, omdat deze woning is voorzien van zonnepanelen. De zonnepanelen worden geplaatst door een installateur van erkend energiebedrijf en een goede werking wordt gedurende de gehele levensduur gegarandeerd.

Waarom huren aan het Palet in Assen?

* Woonoppervlakte 118 m² t/m 148 m²
* Strakke keuken met Siemens apparatuur
* 3 ruime slaapkamers
* Hoog afwerkingsniveau
* Prognose oplevering: medio mei 2017
* Huurprijs € 830,- t/m € 885,- per maand

Interesse?

Heeft u interesse in dit nieuwbouwproject? Vul dan het inschrijfformulier volledig in en stuur deze per e-mail op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar onderstaand adres:

MVGM Vastgoedmanagement
Europaweg 31-33 
Postbus 300, 9700 AH GRONINGEN

Wilt u meer informatie over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3174800.