Menu

Opening lunchstudio bij Jumbo Veemarkt (Video)

Op donderdag 9 november heeft burgemeester Marco Out samen met wethouder Harmke Vlieg de Lunchstudio geopend. Dit is de naam voor de koffie- en broodjeshoek van Promens Care in de Jumbo aan de Nijlandstraat in Assen. 
 
Participatie in de maatschappij
Sinds dit voorjaar werken mee-werkers van Promens Care met veel plezier bij de Jumbo aan de Nijlandstraat 141 in Assen (aan het Veemarktterrein). Vanuit de onlangs ingerichte Lunchstudio verzorgen ze lekkere zelf belegde broodjes voor de klanten.

De mee-werkers zijn supertrots dat ze kunnen werken bij Jumbo. Deze nieuwe werkplek is midden in de samenleving. Mee-werkers  ontwikkelen zich hier in een regulier bedrijf onder professionele begeleiding van Promens Care.
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen 
De bedrijfsleiding van Jumbo werkt graag mee aan dit initiatief en stelt zich daarmee op als een maatschappelijk verantwoord ondernemer. Ook de medewerkers van Jumbo zorgden voor een warm onthaal voor de deelnemers van Promens Care. De collegiale contacten krijgen steeds meer vorm. Voor de klanten van Jumbo is de Lunchstudio een heerlijke plek om na het boodschappen doen te genieten van een heerlijke kop koffie of thee met gebak of een vers belegd broodje.
 
Promens Care 
Promens Care biedt zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking en aan mensen die gebruik maken van de maatschappelijke opvang. Promens Care werkt in Drenthe en delen van de provincie Groningen. Promens Care werkt met NOVO samen in Cosis.
 
2017 11 09 Jumbo Lunchstudio 03
 
2017 11 09 Jumbo Lunchstudio 02
 
2017 11 09 Jumbo Lunchstudio 04
 
2017 11 09 Jumbo Lunchstudio 05
 
2017 11 09 Jumbo Lunchstudio 06