Menu

Sis de Hagedis meeleefbios in Assen

2017 10 25 sis kopEen regelrechte wereldprimeur in het centrum van Assen, de Sis de Hagedis meeleefbios. Een 2,5 uur durend spektakel in een heuse discotheek voor kinderen in de basisschoolleeftijd. 

In plaats van passief naar een scherm te kijken neemt Kapitein Goudkoorts de kinderen mee in zijn boeiende verhalen. Uiteraard leven de kinderen zich ook nog eens lekker uit door lekker mee te dansen en te springen. Wie weet doet Sis de Hagedis ook zelf nog even mee.

De meeleefbioscoop start in de herfstvakantie van woensdag t/m zondag met voorstellingen om 10.00 uur en 14.00 uur. Daarna is de meeleefbios voorlopig alleen geopend op de woensdagmiddagen. De zaal is altijd een half uur voor aanvang van elke voorstelling geopend. Voor kinderfeestjes hebben wij overigens speciale arrangementen. 

De entree is €7,50 per kind en kinderen tot 2 jaar en ouders/ verzorgers hebben gratis entree. Ouders kunnen ervoor kiezen om bij hun kinderen te blijven of plaats te nemen in ons café voor bijv. een lekker kopje koffie. Wij hebben gratis WiFi. 

Let op: Er is per voorstelling beperkt plaats. Voorkom teleurstellingen en reserveer nu: bel met het hulpje van Sis: 0653192006.

Meer:  Café Partycentrum Bullseye