Menu

Familieconcert in De Nieuwe Kolk

Dominique Seelen 2017Op zondag 22 oktober om 2 uur ’s middags organiseert de Muziekkamer Assen in samenwerking met theater De Nieuwe Kolk een concert voor jong en oud, uitgevoerd door drie geweldige, jonge musici.

De musici, Theodoor Heyning(cello), Gerben Jongsma (Marimba) en Dominique Seelen (viool) zijn prijswinnaars van het Prinses Christina Concours 2016-2017. Allen komen uit Noord-Nederland, deels ook uit Assen, want de 13-jarige Dominique Seelen heeft les van Hanneke van Ulsen (Klankrijk Drenthe); ze was al eens genomineerd voor de Drentse cultuurprijs.

Op het podium van De Nieuwe Kolk laten de drie jonge musici horen hoe prachtig ze muziek maken.  Gespeeld worden werken van beroemde componisten als Tsjaikovski, Shostakovich, Beethoven en meer.

Voor de jeugd vanaf 6 jaar tot 18 jaar is de entree GRATIS; voor de jongsten is er limonade en wat lekkers in de pauze. Volwassenen betalen: €13,- (inclusief pauzedrankje). Het complete programma en de laatste informatie vind je op www.muziekkamer.nl


Zondag 22 oktober | aanvang 14.00 uur (Let op: afwijkende aanvangstijd)| RABO-zaal, theater De Nieuwe Kolk,  Weiersstraat 1, 9401 ET Assen.