Menu

Groot verschil tussen voorzieningen bus- of treinpassagiers in Assen

De gemeente Assen heeft veel geld besteed aan de bushalte in Marsdijk.

Zo werd er een luxe fietsenstalling en op ieder busperron schuilvoorziening geplaatst. Mede door provinciale subsidie kon dit worden aangelegd.

Schuilplek station

Anders dan op het treinstation in Assen, waar op perron 1 slechts een bushokje staat om te schuilen bij slecht weer. Het oude perron had meer schuilplekken, maar de gemeente Assen en ProRail willen voor de passagiers richting het westen geen extra voorzieningen treffen. Waarom wel een luxe busvoorziening in Marsdijk, maar niks voor treinpassagiers?

De wethouder vertelde dat de voorziening vergeten was en ProRail hier niet in wil bijdragen. De gemeente Assen heeft hier geen budget voor.

Openingsfeestje Het Kanaal
Niemand bij de gemeente Assen kan uitleggen waarom er in het zelfde project grote uitgaven worden gedaan voor feestjes en pr-activiteiten. En dat er geen geld is voor een schuilvoorziening op perron 1 op het station in Assen. 

Wat vindt Assen?
Geef uw feedback via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via facebook.
 

2017 10 09 dak fietsenstalling Marsdijk 01

2017 10 09 dak fietsenstalling Marsdijk 02

2017 10 09 dak fietsenstalling Marsdijk 03

2017 10 09 dak fietsenstalling Marsdijk 04

2017 10 09 dak fietsenstalling Marsdijk 05