Menu

Signeersessie door Angela Goené bij Van der Velde Boeken Assen 

angelaOp zaterdagmiddag 9 september komt de Assense Angela Goené in Van der Velde Boeken haar nieuwste kinderboek "Noor & Nijn" promoten en signeren.

Lieve, grappige, ontroerende en vrolijke voorleesverhalen over een bijna vierjarig meisje dat samen met haar konijn spelenderwijs haar wereldje ontdekt. Alle verhaaltjes hebben een thema die heel herkenbaar zijn. Ook komen de opvoedingstips verweven in de verhaaltjes van pas bij een kleuter die iets anders wil dan luisteren. Noor is ontroerend in haar reacties zoals alleen een kleuter dat kan doen. Zo gaat Noor met Nijn en haar ouders op ontdekking in het bos om kabouters te zoeken en op bezoek bij familie, maar is er ook verdriet als haar Nijn in de modder valt. Er zijn nog veel meer gezellige voorleesverhaaltjes in dit prentenboek die allemaal zo herkenbaar zijn dat het elke keer opnieuw voorlezen een feestje wordt.

Angela Goené
Goené werkt al ruim zestien jaar fulltime in de kinderopvang bij Smallsteps Pompeloen in Assen als pedagogisch medewerker. De leuke voorvallen van zowel haar zoons, als haar ervaringen op de kinderopvang waren aanleiding om ze te beschrijven in korte, frisse, vrolijke maar vooral herkenbare verhaaltjes. Angela kan zich dusdanig inleven in de wereld van de kleuter dat ze je meevoert naar een wereld die zo herkenbaar is, dat de kinderen er niet genoeg van kunnen krijgen