Menu

Beleef de zomer Bij Zinderend Zonnige Zomerworkshops

Kan de zomer ook voor jou niet vroeg genoeg beginnen? Kom dan op 16 of 17 mei naar De Nieuwe Kolk voor de Zinderend Zonnig Zomerworkshops en geniet van heerlijke proeverijen, fleurige creaties en verrassende activiteiten. Dichterbij kan het zomergevoel niet komen!

Twee avonden lang halen negen enthousiaste Asser ondernemers alles uit de kast om creatieve, maar vooral ook zomerse workshops te verzorgen.  Door de hele bibliotheek zijn workshoptafels te vinden waaraan geproefd, genoten en gecreëerd wordt. 

Bij welke drie workshops je precies aanschuift?

Dat blijft tot de avond zelf een grote verrassing.

Mercurius Catering   Zomerse BBQ tips
Van der Valk  Gezonde smoothies uit eigen moestuin
Hebbezz Ibizaborden maken
Mooii Wonen Interieurstyling voor het zomerseizoen 
Pura Vida 
Handmassageworkshop met verzorgend handbad of zomerse nagellak
ICI Paris XL Zomerparfums
Taart & CaterArt Nederland  Zomers fruitgebak
Restaurant Bij Jaap Verfrissende cocktails
New York Pizza  Pizza bereiden

Kortom, twee heerlijke avonden bomvol creatieve workshops, een fantastische sfeer, gezellige livemuziek én een goedgevulde goodiebag. EEN WEEKEND LANG TOEREN IN EEN FIAT500 CABRIO

Aan het einde van de avond maak je kans op een wel heel bijzondere prijs! Namelijk een weekend rondtoeren in een prachtige cabrio, aangeboden door Hertz.

SPECIALE MOEDERDAGACTIE 

Geef voor Moederdag een kaartje voor de Zinderend Zonnige Zomerworkshops cadeau en geniet samen van een gezellige avond uit. Voer actiecode MOEDERZZZ in tijdens het bestellen van jouw tickets en krijg het tweede toegangskaartje gratis!*  *actie geldig bij minimale afname van twee tickets a €14,95. Bij het bestellen van twee tickets a €14,95 wordt er een korting van 50% toegekend op beide toegangskaarten.

GRATIS VOOR LEDEN VAN BIBLIOTHEEK ASSEN 

Selecteer hiervoor ‘Vrijkaart lid bibliotheek’ en neem op de avond zelf je lidmaatschapspas mee. Ticket is alleen geldig in combinatie met je bibliotheekpas.

RESERVEER voor dinsdag 16 mei 2017

RESERVEER voor woensdag 17 mei 2017