Menu

Eerste steen bij woningen Koenen bouw in Kloosterveste

Donderdagmiddag was de eerste steenlegging van de drie woningen die gebouwd worden in Kloosterveen, en wel op de Oosterwal in Kloosterveste. Deze middag waren de nieuwe bewoners van de woningen uitgenodigd om samen met wethouder Smit de eerste steen te plaatsen.

Vooraf aan deze gelegenheid gaf de directeur van Koenen bouw een uitleg over dit project, tevens mocht de wethouder Smit van Assen zijn oordeel geven en samen met de bewoners de eerste stenen plaatsen.

Op dit moment zijn de eerste drie woningen in aaanbouw, één vrijstaande en één twee-onder-een-kapwoning. Tevens gaf de firma Koenen aan dat het gehele project nu verder wordt afgebouwd, dus de volgende negen woningen in dit project komen er aan. Ook werd er verteld dat ze nog twee andere projecten in Kloosterveste in ontwikkeling te hebben.

12 royale vila's

In Assen heeft Koenen Bouw in samenwerking met de Gemeente Assen, 12WAT Studio en Oosting Makelaars twaalf royale villa's ontwikkeld in de buitenring van Kloosterveste. Het gaat om tien 2/1 KAPWONINGEN en twee VRIJSTAANDE woningen. 

Deze woningen zijn onder andere geschikt voor gezinnen welke op zoek zijn naar veel leefruimte. Door de ligging aan de rand van Kloosterveste heeft de voorzijde vrij uitzicht over de gracht (Oosterwal). De situering is ideaal; op loopafstand van het winkelcentrum en de uitvalswegen zijn nabij. 

Er worden maar liefst 6 slaapkamers gerealiseerd, waarbij op beide slaapverdiepingen een badkamer komt. Extra aandacht is besteed aan de keuzevrijheid in het tuin of watergericht wonen. Op de begane grond is het mogelijk om sfeer en privacy te creëren door suite deuren tussen woonkamer en keuken te plaatsen. Op de tweede verdieping heeft men keuze voor een dakterras op het noorden of op het zuiden. 

Standaard wordt de woning met garage opgeleverd, maar de ervaring leert dat deze niet gebruikt wordt voor een auto. Optioneel kan de garage verdeeld worden in twee ruimten, een berging voor fietsen e.d. en een bijkeuken voor de wasmachine e.d. 

Binnen de ring van Kloosterveste, met alle voorzieningen bij de hand en met water voor het huis, is het hier ideaal wonen! 

- Woningborg garantie regeling van toepassing.

Meer:  http://www.funda.nl/nieuwbouw/assen/project-49404964-kloosterveste-12-royale-woningen-oosterwal/


2017 05 11 eerste steen project Koenen

2017 05 11 eerste steen koenen bouw kloosterveste 02

 

2017 05 11 eerste steen koenen bouw kloosterveste 03

 

2017 05 11 eerste steen koenen bouw kloosterveste 04

 

2017 05 11 eerste steen koenen bouw kloosterveste 05

 

2017 05 11 eerste steen koenen bouw kloosterveste 06

 

2017 05 11 eerste steen koenen bouw kloosterveste 07