Menu

‘Wij ruilen en geven weg’ zoekt uw hulp

2017 05 12 wij ruilen en geven weg kop‘Wij ruilen & geven weg’ voor de minima? Stille armoede is nog steeds behoorlijk aanwezig in Assen. Een grote groep mensen wordt bijgestaan door hulpinstanties en krijgen te eten via de voedselbank en kerken. Helaas er is een steeds grotere groep mensen die net "tussen de wal en het schip vallen".

Ruilwinkel bezoek
Vorige week hebben we een bezoek gebracht aan de ruilwinkel aan de Prins Bernhardstraat in Assen. Ontvangen door een hartige groep vrijwilligers en we hebben natuurlijk met Antje gesproken.

We kunnen hier nu een heel lang en duur verhaal plaatsen, maar is dit nodig? De boodschap is duidelijk en krachtig; deze groep mensen zet zich in voor die mensen die net de hulp nodig hebben.

Loop eens binnen en help
Mocht u geïnteresseerd zijn naar hoe het nou precies allemaal in zijn werk gaat, heeft u steun nodig wanneer niemand anders lijkt te helpen of wilt u graag de aanbod zien in hun ruilwinkel. Dan bent u van harte welkom om langs te komen! Zij zijn op de maandag tussen 13:00 en 16:00 uur open. De donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur.

Adres
Prins Bernhardstraat 1 in Assen. Het is het oude Mercurius theater.

Graag tot snel!

Zie ook:   https://www.facebook.com/groups/wij.ruilen.en.gevenweg

 

2017 05 12 wij ruilen en geven weg