Menu

Politie: Kloosterveen in trek bij inbrekers

politie politie.nl 2De afgelopen tijd blijkt er een toename te zijn van inbraken in de Assense wijk Kloosterveen. Opvallend hierbij is dat met name de rand van de wijk gelegen aan de centrumzijde doelwit is. Woningen worden veelal via de achterzijde betreden.

Tijdens diverse surveillances van agenten in de wijk valt hun op dat ondanks preventiemaatregelen en berichtgevingen op (sociale)media nog veel caravans, campers en dergelijke op opritten staan. Dit blijft een trigger om de woning onder de aandacht te brengen bij de inbrekers.

De politie doet wat ze kan om inbraken te voorkomen. Zij verzoeken de wijkbewoners van Kloosterveen, maar zeker ook iedereen in Noord Drenthe om scherp en alert te blijven en bij verdachte situaties gewoon de politie te bellen. Zonder de oren en ogen van de burgers kan de politie niets, zij zijn allen afhankelijk van uw waakzaamheid.

Op internet is voldoende informatie te vinden om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Kijk voor actuele preventietips bijvoorbeeld op https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html of klik op volgende link: http://bit.ly/2wLg0L2