Menu

Eerste woning en bedrijfspand aan Groene Dijk

schilderbedrijfMarinus Niewold, sinds zeven jaar eigenaar van schildersbedrijf Niewold, is heel blij met de woon/werkkavel die hij aan de Groene Dijk gekocht heeft.

‘’Ik kan nu ondernemend denken en groeien. Ik had een loods op een industrieterrein van 75 m2 waar ik eigenlijk alleen maar spullen kon stallen’’. Nu  is zijn loods twee keer zo groot en naast zijn huis. De loods kan hij zelfs gebruiken als productieruimte en is groot genoeg om er een spuitcabine in te zetten, een kantoor en een kantine. Schildersbedrijf Niewold heeft momenteel drie mensen in dienst.

Voordelen woon/werkkavels Groene Dijk

De start van de bouw van de loods van de eerste woon/werkkavel aan de Groene Dijk werd vorige week feestelijk ingeluid door wethouder Albert Smit. Marinus Niewold somt als ondernemer moeiteloos de voordelen op van de locatie Groene Dijk: ‘’De A28 is vlakbij, dat is ideaal om klanten te bedienen en de wijk Kloosterveen is met haar winkels en verenigingen op een steenworp afstand. Ook is hier ruimte en veel groen’’. Marinus denkt zijn loods over een paar maanden in gebruik te
kunnen nemen.

Korting voor pioniers

Op de woon/werkkavels aan de Groene Dijk kunnen ondernemers hun eigen woningen met bedrijfsruimte bouwen. Zoals een kantoor, praktijkruimte, werkplaats of loods. Speciaal voor de eerste bouwers geldt er een pionierskorting. Zij krijgen € 10.000 korting op de kavelprijs.

Meer informatie over woon/werkkavels in Groene Dijk? Kijk dan eens op de website vastgoed.assen.nl