Menu

Kapsalon en schoonheidssalon bundelen krachten

Opening La Chel DiaOp zaterdag 30 september aanstaande opent schoonheidssalon La Chèl haar deuren op een nieuwe locatie. De Vaart N.Z. 80A is dan de locatie waar vrouwen en mannen terecht kunnen voor hun wenkbrauwen, diverse gezichtsbehandeling en nog veel meer!

Samen met Wilma’s Hairworld bundelen zij hun krachten om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn! Iedereen is op zaterdag 30 september tussen 15:00 en 18:00 uur van harte welkom om dit te vieren onder het genot van een hapje en een drankje.

Naast dat je gratis make-up advies krijgt van een visagiste van het merk Pupa Milano, krijg je ook huidverzorgingstips door een adviseuse van Skeyndor. Tevens maken bezoekers van deze opening bij het maken van een afspraak kans op grote prijzen van bedrijven als La Femme, juwelier Stijnis, Maxime Dellicatesse, Boots Schoenen, Dijk Geluk Sieraden, Wilma’s hairworld en natuurlijk schoonheidssalon La Chèl. 

Tevens krijgen alle bezoekers die tijdens de opening een afspraak inplannen voor een gezichtsbehandeling, 10% korting! Kom jij ook? Zet jezelf dan op aanwezig in het facebookevent! http://bit.ly/2xoc2LL