Menu

Complete make-over voor Kruidvat-winkel in Assen

Klanten uit Assen en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten binnenkort terecht bij de vernieuwde Kruidvat-winkel aan de Kleuvenstee 114. De winkel heeft een complete make-over gehad en heeft er een flink aantal vierkante meters bijgekregen. De opening is op dinsdag 11 april. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.

Winkelmanager Danielle Delorme kijkt uit naar de opening van de vernieuwde winkel en vertelt: “Dankzij de make-over is de winkel overzichtelijker en toegankelijker geworden. Klanten kunnen hier met veel plezier winkelen en genieten van het vertrouwde voordeel van Kruidvat en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Assen en omgeving van harte uit om langs te komen in de compleet vernieuwde winkel!”

Verrassend, voordelig én toegankelijk
De health- & beautyproducten worden in de nieuwe Kruidvat winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten van de nieuwe Kruidvat winkel in Assen kunnen met een Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.