Menu

Karhof neemt Compaan Assen over

Op 30 maart heeft carrosseriebouwer Karhof uit Purmerend branchegenoot Compaan uit Assen overgenomen. De families en bedrijven zijn geen onbekenden voor elkaar. Ze werken al meer dan 50 jaar samen in de CombiGroep en delen dezelfde producten, systemen en filosofie. 
 
De overname betekent ook het afscheid van directeur-eigenaar Karel Verlinden: ,,Voor mij persoonlijk is het misschien wat vroeg, maar voor het bedrijf het juiste moment. Compaan staat er goed voor, met een prachtige club vakmensen en een mooie orderpositie.''
 
Karel Verlinden zal de komende periode bijdragen aan een soepele overgang voor de nieuwe leiding die zal worden ingevuld door Gert-Jan Karhof. Hij zal hierbij geassisteerd worden door Tim Visser die werkzaam is in ons wagenparkbeheerbedrijf Dutch Service Group. Beide personen zullen hun functies combineren met de nieuwe verantwoordelijkheden voor Compaan in Assen.
 
Compaan behaalde in 2016 een omzet van 4.5 miljoen euro met 24 medewerkers. Karhof heeft 45 medewerkers in dienst verspreid over de twee vestigingen en heeft in 2016 een omzet van 10 miljoen gerealiseerd.