Menu

Plein 10 eerste met duurzame warmtekussens

Zelfs bij fris weer kun je tegenwoordig comfortabel een terrasje pakken bij Plein 10 in Assen. Sinds kort zorgen de Stoov warmtekussens voor een warm plekje op het terras. Plein 10 is de eerste in Assen waar je gezellig kunt lunchen op een comfortabel Stoov warmtekussen.

Bert Erkelens, de eigenaar van Plein 10 in Assen vertelt: “Het gaat bij Plein 10 om de beleving. Wij willen dat onze gasten genieten en plezier hebben. Lekker buiten zitten bij mooi, fris weer hoort daar ook bij. Met de Stoov warmtekussens hebben wij een innovatieve én duurzame manier om onze terrasgasten te verwarmen. Daarnaast is het ook gewoon een ervaring op zichzelf, om op zo’n warmtekussen te zitten!”

De Stoov warmtekussens op het terras van Plein 10 zijn speciaal ontwikkeld voor de horeca. De kussens worden opgeladen in een speciaal laadstation. Dit betekend dat deze kussens niet thuis kunnen worden opgeladen. Er is wel gedacht aan de consument, want de kussens zijn op de website van Stoov ook per stuk te bestellen voor thuis. Deze kussens voor thuis zijn voorzien van een ander laadsysteem. Mocht je dus enthousiast worden na een terrasbezoek bij Plein 10, kijk dan op www.stoov.com.

In april begint het voor de meeste mensen alweer te kriebelen, de dagen worden langer en de zon komt voorzichtig weer tevoorschijn. Het is nog fris, maar we willen wel graag buiten zitten. Nederland is echt een terras land, wij Nederlanders houden ervan om buiten te zijn. Daarom zorgen veel horeca gelegenheden voor een verwarmd terras. Plein 10 pakt met de warmtekussens deze kans aan om haar gasten op een duurzame manier een comfortabele, warme terras ervaring te bieden.