Op vrijdagavond 28 juni wordt het centrum van Assen weer opgeschud door het geluid van ronkende motoren. Duizenden toeschouwers staan aan de kant om alle deelnemers met luid applaus te begroeten en warm te onthalen.

De route van de TT NightRide gaat volledig door het stadscentrum en duurt ongeveer 1 uur. Zo'n 1000 motoren nemen deel. De TT NightRide start rond 19.30 uur.

Gratis deelname
Kom en rijd mee met de unieke Univé TT NightRide in Assen. Deelname is geheel gratis! Na afloop ontvang je ook nog een gratis consumptie. Inschrijven kan tot en met maandag 24 juni. Middels een nieuwsbrief ontvang je voorafgaande aan het evenement nadere informatie.

Meer informatie: ttfestival.nl/events/tt-nightride-en-tt-toertocht

Rick Jongsma
  • zo 27 sept 2020 10:00

    Fietsevenement Ride for the Roses in 2020 in Assen

    Assen is volgend jaar gastheer van het fietsevenement Ride for the Roses. Zondag werd in het Zeeuwse Goes de vlag van het evenement symbolisch overgedragen aan burgemeester Marco Out, die daarvoor als lid van het zogeheten Vriendenteam de tocht over 100 kilometer volbracht. Assen is blij met de komst van dit evenement. “Het grootste wielerpeloton van Nederland strijkt neer in Assen. We zijn heel graag gastheer voor duizenden fietsers die allemaal fietsen voor het goede doel. Met de organisatie van grote (sport)evenementen hebben we ruime ervaring,” zegt burgemeester Marco Out. Ride for the Roses vindt volgend jaar 27 september plaats op het TT circuit. Ride for the Roses De Ride for the Roses is een fietsevenement waarbij de deelnemers fondsen werven voor KWF Kankerbestrijding. Het is een evenement voor iedereen: jong, oud, gezinnen en kinderen. Jaarlijks doen er zo’n 8.000 tot 12.000 deelnemers mee. Het evenement is eigendom van KWF en zij is opdrachtgever van Radiante Sport als organisator van het evenement. Voor de organisatie van het evenement zijn al gesprekken gevoerd met het TT-circuit en andere betrokkenen. Zie: www.ridefortheroses.nl