Stichting "YOU" houd morgen een spreekuur in het Markehuus in Peelo

Morgen zitten ze weer in het Markehuus klaar voor jullie! Zit je met vragen of wil je gewoon even je zorgen kwijt?
Je bent welkom in het Markehuus, Scharmbarg 35 in Assen.
We zijn er tussen 9.45 en ongeveer 13.30. Wil je zeker weten dat we er (nog) zijn kan je altijd even bellen! 06-13611180.

Stichting You is opgericht door ouders die ervaring hebben met een scheiding en alles waar je bij een scheiding tegenaan loopt.
Wij delen onze eigen ervaring en helpen andere ouders voor, tijdens en na een scheiding waarbij zij te maken krijgen met (jeugd)hulpverlening, bij zowel vrijwillige als verplichte trajecten. Wij zetten ons in voor ouders die zich in deze moeilijke en stressvolle situatie niet gehoord of gesteund voelen.

Ouders die een hulpvraag hebben maar nog geen contact hebben met hulpverlenende instantie kunnen ook bij ons terecht voor advies en begeleiding.

meer info over: Stichting You

  • zo 27 sept 2020 10:00

    Fietsevenement Ride for the Roses in 2020 in Assen

    Assen is volgend jaar gastheer van het fietsevenement Ride for the Roses. Zondag werd in het Zeeuwse Goes de vlag van het evenement symbolisch overgedragen aan burgemeester Marco Out, die daarvoor als lid van het zogeheten Vriendenteam de tocht over 100 kilometer volbracht. Assen is blij met de komst van dit evenement. “Het grootste wielerpeloton van Nederland strijkt neer in Assen. We zijn heel graag gastheer voor duizenden fietsers die allemaal fietsen voor het goede doel. Met de organisatie van grote (sport)evenementen hebben we ruime ervaring,” zegt burgemeester Marco Out. Ride for the Roses vindt volgend jaar 27 september plaats op het TT circuit. Ride for the Roses De Ride for the Roses is een fietsevenement waarbij de deelnemers fondsen werven voor KWF Kankerbestrijding. Het is een evenement voor iedereen: jong, oud, gezinnen en kinderen. Jaarlijks doen er zo’n 8.000 tot 12.000 deelnemers mee. Het evenement is eigendom van KWF en zij is opdrachtgever van Radiante Sport als organisator van het evenement. Voor de organisatie van het evenement zijn al gesprekken gevoerd met het TT-circuit en andere betrokkenen. Zie: www.ridefortheroses.nl