Spreekuur voor beschadigde poppen, knuffels en kleding.

Dit is een activiteit in samenwerking met De Rode Spreeuw: Je kent het vast wel. De troetelbeer die al tijden een bungelend los pootje heeft of het knuffelkonijn waarvan een oog er bijna uitvalt, nog hangend aan een dun draadje. Wat nu? Want kind en knuffel zijn onafscheidelijk.
Wij hebben een duurzame oplossing voor dit probleem. Kom langs bij de poppendokter en laat ter plekke, voor een klein prijsje, het knuffeldier repareren. Met alle zorg wordt de knuffel weer opgelapt om nog een heel lang en liefdevol leven mee te gaan.
Ook kleine kledingreparaties zijn mogelijk.
05 jan 2019 Spreekuur voor beschadigde poppen, knuffels en kleding. Van 9.00 tot 11.00
Als je langskomt overlegt de poppendokter ter plekke over de reparatie, de kosten en wanneer de knuffel/pop weer opgehaald kan worden. Elke eerste zaterdag van de maand is de poppendokter in het Duurzaamheidscentrum aanwezig.

Kosten: Per knuffel/reparatie wordt een prijsafspraak gemaakt.
meer: Poppendokter

  • zo 27 sept 2020 10:00

    Fietsevenement Ride for the Roses in 2020 in Assen

    Assen is volgend jaar gastheer van het fietsevenement Ride for the Roses. Zondag werd in het Zeeuwse Goes de vlag van het evenement symbolisch overgedragen aan burgemeester Marco Out, die daarvoor als lid van het zogeheten Vriendenteam de tocht over 100 kilometer volbracht. Assen is blij met de komst van dit evenement. “Het grootste wielerpeloton van Nederland strijkt neer in Assen. We zijn heel graag gastheer voor duizenden fietsers die allemaal fietsen voor het goede doel. Met de organisatie van grote (sport)evenementen hebben we ruime ervaring,” zegt burgemeester Marco Out. Ride for the Roses vindt volgend jaar 27 september plaats op het TT circuit. Ride for the Roses De Ride for the Roses is een fietsevenement waarbij de deelnemers fondsen werven voor KWF Kankerbestrijding. Het is een evenement voor iedereen: jong, oud, gezinnen en kinderen. Jaarlijks doen er zo’n 8.000 tot 12.000 deelnemers mee. Het evenement is eigendom van KWF en zij is opdrachtgever van Radiante Sport als organisator van het evenement. Voor de organisatie van het evenement zijn al gesprekken gevoerd met het TT-circuit en andere betrokkenen. Zie: www.ridefortheroses.nl