Woensdag 19 december a.s. organiseert Maxime Delicatesse weer een kerst workshop waar ze diverse recepten laten zien en maken voor een succesvolle kerst.

Woensdag 19 december a.s. organiseert Maxime Delicatesse weer een kerst workshop waar ze diverse recepten laten zien en maken voor een succesvolle kerst. De workshop ziet er als volgt uit: inloop en welkom met een kopje koffie, thee of fris. Iedereen maakt een eigen gerecht, waarop we die samen allemaal gaan proeven. Tot slot krijgt iedereen een rondleiding door de winkel en ontvang je 15% korting op het gehele assortiment.
Voorafgaand thuis eten is dus niet nodig. Dat doe je tijdens en na de workshop. De workshop begint om 18:30 en duurt ongeveer tot 21:30 uur.
De kosten van de workshop zijn € 25,00 per persoon.


De kosten kunnen die avond worden afgerekend in de winkel.
Voor meer informatie of aanmelden kijk dan op www.maxime-delicatesse.nl of stuur een mail met je naam, datum van workshop en wie je eventueel meeneemt.
  • zo 27 sept 2020 10:00

    Fietsevenement Ride for the Roses in 2020 in Assen

    Assen is volgend jaar gastheer van het fietsevenement Ride for the Roses. Zondag werd in het Zeeuwse Goes de vlag van het evenement symbolisch overgedragen aan burgemeester Marco Out, die daarvoor als lid van het zogeheten Vriendenteam de tocht over 100 kilometer volbracht. Assen is blij met de komst van dit evenement. “Het grootste wielerpeloton van Nederland strijkt neer in Assen. We zijn heel graag gastheer voor duizenden fietsers die allemaal fietsen voor het goede doel. Met de organisatie van grote (sport)evenementen hebben we ruime ervaring,” zegt burgemeester Marco Out. Ride for the Roses vindt volgend jaar 27 september plaats op het TT circuit. Ride for the Roses De Ride for the Roses is een fietsevenement waarbij de deelnemers fondsen werven voor KWF Kankerbestrijding. Het is een evenement voor iedereen: jong, oud, gezinnen en kinderen. Jaarlijks doen er zo’n 8.000 tot 12.000 deelnemers mee. Het evenement is eigendom van KWF en zij is opdrachtgever van Radiante Sport als organisator van het evenement. Voor de organisatie van het evenement zijn al gesprekken gevoerd met het TT-circuit en andere betrokkenen. Zie: www.ridefortheroses.nl