Heerlijk snuffelen tussen de oude boeken en net dat ene exemplaar vinden om de eigen boekenkast mee aan te vullen? Dat kan tijdens de boekverkoop van Bibliotheek DNK.

Op vrijdag 30 november, zaterdag 1 december en zondag 2 december profiteren gasten van een ruime collectie aan boeken, tijdschriften en muziekdvd’s tegen scherpe prijzen. De Bibliotheek van DNK ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels klaarstaan. Dat betekent dat de Bibliotheek ook af en toe afscheid moet nemen van oude bekenden.

Daarom vindt er vrijdag 30 november en in het weekend van 1 en 2 december, tijdens de openingstijden van de Bibliotheek, een tweedehands boekverkoop plaats in De Nieuwe Kolk.

Al deze oude titels worden aangeboden tegen scherpe prijzen. De boeken zijn te koop voor €1,- per stuk en 6 voor €5,-. Er zijn kinderboeken, romans, informatieve boeken, tijdschriften en muziekdvd’s te vinden. Daarnaast is er een speciale collectie extra waardevolle boeken te koop voor €2,50 per stuk.

Sake Elzinga
  • zo 27 sept 2020 10:00

    Fietsevenement Ride for the Roses in 2020 in Assen

    Assen is volgend jaar gastheer van het fietsevenement Ride for the Roses. Zondag werd in het Zeeuwse Goes de vlag van het evenement symbolisch overgedragen aan burgemeester Marco Out, die daarvoor als lid van het zogeheten Vriendenteam de tocht over 100 kilometer volbracht. Assen is blij met de komst van dit evenement. “Het grootste wielerpeloton van Nederland strijkt neer in Assen. We zijn heel graag gastheer voor duizenden fietsers die allemaal fietsen voor het goede doel. Met de organisatie van grote (sport)evenementen hebben we ruime ervaring,” zegt burgemeester Marco Out. Ride for the Roses vindt volgend jaar 27 september plaats op het TT circuit. Ride for the Roses De Ride for the Roses is een fietsevenement waarbij de deelnemers fondsen werven voor KWF Kankerbestrijding. Het is een evenement voor iedereen: jong, oud, gezinnen en kinderen. Jaarlijks doen er zo’n 8.000 tot 12.000 deelnemers mee. Het evenement is eigendom van KWF en zij is opdrachtgever van Radiante Sport als organisator van het evenement. Voor de organisatie van het evenement zijn al gesprekken gevoerd met het TT-circuit en andere betrokkenen. Zie: www.ridefortheroses.nl