In café Lodewijk Napoleon wordt op 20 september de 27e Jazz sessie gehouden.

Op initiatief van de welbekende bassist Andries Hof krijgt deze avond een combo uit het Harbour Jazzcollectief (Winschoten) de ruimte om zich ontspannen uit te testen.

Voor de Jazzclub is dit een prettige verrassing, want afgezien van deze talentvolle bassist horen we die avond een drietal nieuwelingen vanuit dit collectief.

Vanuit dit collectief krijgen ze bezoek van:
Daniël Heckman piano,
Adolf van Eerden drums
Hans Pakker gitaar en
Andries Hof op contrabas

Zie ook: www.jazzclubassen.nl

  • zo 27 sept 2020 10:00

    Fietsevenement Ride for the Roses in 2020 in Assen

    Assen is volgend jaar gastheer van het fietsevenement Ride for the Roses. Zondag werd in het Zeeuwse Goes de vlag van het evenement symbolisch overgedragen aan burgemeester Marco Out, die daarvoor als lid van het zogeheten Vriendenteam de tocht over 100 kilometer volbracht. Assen is blij met de komst van dit evenement. “Het grootste wielerpeloton van Nederland strijkt neer in Assen. We zijn heel graag gastheer voor duizenden fietsers die allemaal fietsen voor het goede doel. Met de organisatie van grote (sport)evenementen hebben we ruime ervaring,” zegt burgemeester Marco Out. Ride for the Roses vindt volgend jaar 27 september plaats op het TT circuit. Ride for the Roses De Ride for the Roses is een fietsevenement waarbij de deelnemers fondsen werven voor KWF Kankerbestrijding. Het is een evenement voor iedereen: jong, oud, gezinnen en kinderen. Jaarlijks doen er zo’n 8.000 tot 12.000 deelnemers mee. Het evenement is eigendom van KWF en zij is opdrachtgever van Radiante Sport als organisator van het evenement. Voor de organisatie van het evenement zijn al gesprekken gevoerd met het TT-circuit en andere betrokkenen. Zie: www.ridefortheroses.nl