Donderdag is er een voorstelling speciaal voor peuters door poppentheater peterselie.

In een berenhol wonen een Mam Beer en het Kleine Beertje. In het zonnetje gaan ze buiten picknicken. Mama Beer leest een boekje voor. Maar opeens gaat het onweren en dan moeten ze gauw naar binnen. Beertje gaat naar bed, maar hij kan niet slapen, want zijn moeder vergeet alle bed-rituelen… Intieme, interactieve vertelvoorstelling met poppen, met veel spelletjes en liedjes, begeleid op de trekharmonica. Geschikt voor peuters en kleine kleuters.

Datum & tijd:
Donderdag 9 augustus van 14:00 tot 14:30 uur

Kosten:
€3,- per persoon
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie:
Duurzaamheidscentrum Assen
Bosrand 2
9401 SL Assen

  • zo 27 sept 2020 10:00

    Fietsevenement Ride for the Roses in 2020 in Assen

    Assen is volgend jaar gastheer van het fietsevenement Ride for the Roses. Zondag werd in het Zeeuwse Goes de vlag van het evenement symbolisch overgedragen aan burgemeester Marco Out, die daarvoor als lid van het zogeheten Vriendenteam de tocht over 100 kilometer volbracht. Assen is blij met de komst van dit evenement. “Het grootste wielerpeloton van Nederland strijkt neer in Assen. We zijn heel graag gastheer voor duizenden fietsers die allemaal fietsen voor het goede doel. Met de organisatie van grote (sport)evenementen hebben we ruime ervaring,” zegt burgemeester Marco Out. Ride for the Roses vindt volgend jaar 27 september plaats op het TT circuit. Ride for the Roses De Ride for the Roses is een fietsevenement waarbij de deelnemers fondsen werven voor KWF Kankerbestrijding. Het is een evenement voor iedereen: jong, oud, gezinnen en kinderen. Jaarlijks doen er zo’n 8.000 tot 12.000 deelnemers mee. Het evenement is eigendom van KWF en zij is opdrachtgever van Radiante Sport als organisator van het evenement. Voor de organisatie van het evenement zijn al gesprekken gevoerd met het TT-circuit en andere betrokkenen. Zie: www.ridefortheroses.nl