Het TT KidsFestival 2018 is voor alle kids die TT-fan zijn of willen worden. De Jan Fabriciusstraat is op zaterdag 30 juni omgetoverd tot een ware motorbeleving voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud.

Na het succes van vorig jaar, wordt het TT KidsFestival dit jaar nog groter. Een raceparcour, diverse motoren, leuke en uitdagende motoractiviteiten en live-muziek van de Kidsfeestband ZoKanHetOok! Naast alle festivalactiviteiten vindt ook een Mini Miss & Mister TT-verkiezing plaats. Dit jaar dus voor zowel de jongens als de meisjes. Het evenement is GRATIS toegankelijk.

PIT-STOPS
Het festivalterrein is verdeeld in pit-stops en bij elke pit-stop is een motoractiviteit te doen. Als je alle pit-stops hebt gehaald, behaal je het enige echte Racersdiploma en ben je de ultieme TT-fan. Bij de pitstops vind je allerlei activteiten. Van motorskieken tot zelf een medische keuring ondergaan en van je droommotor laten tekenen tot racen op een drift-trike. Het kan allemaal op het TT KidsFestival! Tussen alle activiteiten door kunnen de kinderen en ouders genieten van een KidsBand ‘ZoKanHetOok!, de feestband voor jong en oud.

MINI MISS & MISTER TT-VERKIEZING
Wie wordt dit jaar Mini Miss en Mister TT? Op het terrein van het TT KidsFestival zal een heuse beautysalon komen te staan. Alle deelnemers krijgen in 1,5 uur een catwalk-training en worden omgetoverd tot een echte Miss of Mister. Daarna lopen de kids hun eerste show over de catwalk op het terrein en volgt de uitreiking. Toekomstige Missen en Misters kunnen zich opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De video van vorig jaar:

https://www.youtube.com/watch?v=ppC59FBSd7M
  • zo 27 sept 2020 10:00

    Fietsevenement Ride for the Roses in 2020 in Assen

    Assen is volgend jaar gastheer van het fietsevenement Ride for the Roses. Zondag werd in het Zeeuwse Goes de vlag van het evenement symbolisch overgedragen aan burgemeester Marco Out, die daarvoor als lid van het zogeheten Vriendenteam de tocht over 100 kilometer volbracht. Assen is blij met de komst van dit evenement. “Het grootste wielerpeloton van Nederland strijkt neer in Assen. We zijn heel graag gastheer voor duizenden fietsers die allemaal fietsen voor het goede doel. Met de organisatie van grote (sport)evenementen hebben we ruime ervaring,” zegt burgemeester Marco Out. Ride for the Roses vindt volgend jaar 27 september plaats op het TT circuit. Ride for the Roses De Ride for the Roses is een fietsevenement waarbij de deelnemers fondsen werven voor KWF Kankerbestrijding. Het is een evenement voor iedereen: jong, oud, gezinnen en kinderen. Jaarlijks doen er zo’n 8.000 tot 12.000 deelnemers mee. Het evenement is eigendom van KWF en zij is opdrachtgever van Radiante Sport als organisator van het evenement. Voor de organisatie van het evenement zijn al gesprekken gevoerd met het TT-circuit en andere betrokkenen. Zie: www.ridefortheroses.nl