Mediator, relatietherapeute en coach Annette van Bolhuis gaat in haar narcismelezing van vrijdag 15 juni in op hoe het nu verder moet na narcistisch misbruik in relaties.

Op haar Facebookpagina Accordaat schrijft ze stukjes over narcisme in relaties, die voor velen herkenbaar zijn. Als er iets is wat deze stukjes voor elkaar hebben gekregen dan is het wel de durf van lezers om zich uit te spreken.

Het is pijnlijk, vernederend en het is intimiderend. Het is traumatiserend en je staat alleen in je verdriet. De omgeving weet het vaak wel, maar doet niets. Het misbruik is onzichtbaar en moeilijk in woorden te vatten.

Hoe kan het dat mensen wegkomen met narcistisch gedrag? Hoe kan het dat je narcistisch misbruik laat gebeuren? Hoe kan het dat je waardigheid zo wordt ondermijnd? Hoe ben je veranderd daarna? Wat betekent het om slachtoffer te zijn? En hoe moet je verder?

Vrijdagavond 15 juni, De Messchenstaete, Assen. 19:45 inloop (koffie of thee inbegrepen)
20:00-21:45 lezing

  • zo 27 sept 2020 10:00

    Fietsevenement Ride for the Roses in 2020 in Assen

    Assen is volgend jaar gastheer van het fietsevenement Ride for the Roses. Zondag werd in het Zeeuwse Goes de vlag van het evenement symbolisch overgedragen aan burgemeester Marco Out, die daarvoor als lid van het zogeheten Vriendenteam de tocht over 100 kilometer volbracht. Assen is blij met de komst van dit evenement. “Het grootste wielerpeloton van Nederland strijkt neer in Assen. We zijn heel graag gastheer voor duizenden fietsers die allemaal fietsen voor het goede doel. Met de organisatie van grote (sport)evenementen hebben we ruime ervaring,” zegt burgemeester Marco Out. Ride for the Roses vindt volgend jaar 27 september plaats op het TT circuit. Ride for the Roses De Ride for the Roses is een fietsevenement waarbij de deelnemers fondsen werven voor KWF Kankerbestrijding. Het is een evenement voor iedereen: jong, oud, gezinnen en kinderen. Jaarlijks doen er zo’n 8.000 tot 12.000 deelnemers mee. Het evenement is eigendom van KWF en zij is opdrachtgever van Radiante Sport als organisator van het evenement. Voor de organisatie van het evenement zijn al gesprekken gevoerd met het TT-circuit en andere betrokkenen. Zie: www.ridefortheroses.nl