Te koop in Assen: Sfeervolle helft van dubbel woonhuis aan rand van centrum

Te koop in Assen: Sfeervolle helft van dubbel woonhuis aan rand van centrum

Sfeervolle helft van dubbel woonhuis met bijkeuken en goede tuinligging gelegen aan de rand van het stadscentrum van Assen.

Deze leuke woning is gelegen in de geliefde "Oranjebuurt", waar er nog een leuke en actieve buurtvereniging is. Tevens is de woning gelegen op steenworpafstand van diverse winkels en supermarkten, maar ook het NS-station.

Deze sfeervolle woning heeft mooie hoge plafonds, drie slaapkamers, een badkamer op de verdieping en naast een fraaie tuin ook een groot dakterras. De woning is gelegen op een perceel van 158 m².

INDELING WOONHUIS

BEGANE GROND: hal met mooie plavuizenvloer en trapopgang naar eerste verdieping, gezellige woonkamer met hoge plafonds, schouw, houten vloer en openslaande deuren naar de tuin, dichte keuken met schouw waaronder een groot fornuis kan staan en toegang tot de kelder en bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en separaat toilet.

VERDIEPING: ruime en lichte overloop met openslaande deuren naar het dakterras, drie slaapkamers waarvan 1 met aanliggende inloopkast en 1 met toegang tot het balkon aan de voorzijde, de moderne badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, douche, wastafel en tweede toilet.

EXTRA INFORMATIE
- gelegen in de geliefde "Oranjebuurt" met actieve buurtvereniging
- in 2006 is het platte dak vernieuwd en geïsoleerd
- badkamer vernieuwd in 2007
- cv-ketel van 2015 (eigendom)
- tuin gelegen op het zuidoosten
- op loopafstand van stadscentrum en NS-station
- parkeren met parkeervergunning

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Doorstroom woning

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42426268-julianastraat-20

Tiplijn