Doe boodschappen voor Stichting Babyspullen

Doe boodschappen voor Stichting Babyspullen

Ter gelegenheid van Wereld Armoede Dag organiseert Stichting Babyspullen op zaterdag 17 Oktober een landelijke boodschappenactie.

Waarom we dat doen? Omdat niet alle (aanstaande) moeders in Nederland het even breed hebben en hun kindje alle spullen kunnen geven, die zij in die eerste maanden zo hard nodig hebben. Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken wij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

Hoe werkt de actie?
Etos Kloosterveen steunt Stichting Babyspullen!
in de winkel treft u bij binnenkomst boodschappenlijstjes aan. Op deze lijstjes staan artikelen die Stichting Babyspullen goed kan gebruiken voor de babystartpakketten. De vraag aan u is om één of meer producten van het lijstje te kopen. De gekochte producten kunnen vervolgens bij de kassa worden afgegeven. Des te meer er wordt gedoneerd, des te meer pakketten wij voor al die kindjes kunnen maken. Maak er een mooie Wereld Armoede Dag van, ook voor een ander!

Nieuwe en gebruikte babyspullen
Heeft u ook nog spullen op zolder liggen: bijvoorbeeld kruiken, babydekens, lakentjes, hydrofiele doeken, kleertjes tot en met maat 98? Stichting Babyspullen kan ze heel goed gebruiken voor de babystartpakketten! De boodschappenactie is bedoeld voor nieuwe spullen, uw tweedehandsspullen kunt u afgeven bij een van de inzamelpunten in Assen, Groningen of Roden U vindt ze op www.stichtingbabyspullen.nl.

Stichting Babyspullen
1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede, in grote steden is dat soms zelfs 1 op 4 kinderen. Jaarlijks gaat het om meer dan 19.000 baby s die in armoede geboren worden. Dat zijn meer dan 50 kinderen per dag. Stichting Babyspullen helpt! Stichting Babyspullen zamelt nieuwe en gebruikte babyspullen in, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse hulpverleningsinstanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Bij de stichting werken meer dan 300 vrijwilligers.

Tiplijn