Alcoholvrij tienerfeest GozeroProcent komt weer naar Assen

Alcoholvrij tienerfeest GozeroProcent komt weer naar Assen

Vrijdag 29 november staat het grootste alcohol vrije tienerfeest van Noord Nederland weer op het programma in Assen. Die avond zal de Bonte Wever the place to be  zijn voor tieners.

De organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn in samenwerking met het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen.

In de rij voor alcohol vrij! is een erg belangrijk aspect van het GozeroProcent feest. Ook zonder alcohol kun je als tiener een gezellige avond hebben en dat bewijst het feest 0% alcohol = 100% PARTY! van GozeroProcent. Hier wordt geen alcohol geschonken en zijn jongeren die van te voren indrinken niet welkom. Dit wordt regelmatig door het steekproefsgewijs afleggen van alcohol testen gehandhaafd. Wanneer jongeren onder invloed zijn worden ouders hier over ingelicht. Tevens zet de organisatie zich in voor de rookvrije generatie.

Het feest is geheel alcohol- en rookvrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder roken en alcohol. Naast leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld een reuze sweeper en bungeerun, is er uiteraard ook een prachtig programma deze avond. Zo zullen de volgende artiesten o.a. deze avond op het podium staan: De Nederlands hiphopartiest en dj Yung Felix, rapper Ashafar en dj en TV persoonlijkheid Harrie. Verder zullen verschillende dj s zorgen voor een geweldige avond met de vetste beats van dit moment.

GoZeroProcent
Tiplijn