Zon en enthousiasme tijdens de opening Heel Cosis Klust

Zon en enthousiasme tijdens de opening Heel Cosis Klust

Donderdag is officieel de werklocatie van Heel Cosis Klust aan de J.C. Van Markenstraat in Assen geopend.

Bert Hogeboom, lid Raad van Bestuur van Cosis, opende de middag met een welkomstwoord. Hierin besprak Bert de noodzaak van het project, de weg die de initiatoren hebben bewandeld en de mooie successen die inmiddels al behaald zijn. Zo ook het verhaal van cliënt Nas, één van de meewerkers binnen het project.

Na het welkomstwoord braken Bert Hogeboom en Naz symbolisch een muur van de locatie door. Hiermee werd de locatie geopend en werden de aanwezigen meegenomen voor een rondleiding door de locatie. In de locatie vertelden begeleiders en cliënten enthousiast over de werkzaamheden die er plaatsvinden. Denk aan het opknappen van meubels, opslag van spullen, intakegesprekken, administratie en meer.

De sfeer was gemoedelijk, er gingen lekkere hapjes en drankjes rond, verschillende gesprekken werden gevoerd en er ontstonden nieuwe connecties. We ontvingen vele enthousiaste reacties en succeswensen. We willen graag alle aanwezigen bedanken voor hun aanwezigheid en positieve energie. Het doel is om zoveel mogelijk (oud)cliënten van Cosis te voorzien van een ingerichte zelfstandige woning waar ze zich thuis zullen voelen, aldus de meewerkers van het project.

De komende maanden draait om het optimaliseren van de processen, wordt het team uitgebreid met nieuwe meewerkers en wordt er gekeken naar de mogelijkheden om workshops te gaan geven op de locatie. Bijvoorbeeld workshop verven, behangen, laminaat leggen en soortgelijken. Dit allemaal om de regie zoveel mogelijk bij de cliënt te laten.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn