Te koop in Assen: moderne villa met vier slaapkamers

Te koop in Assen: moderne villa met vier slaapkamers

Moderne, levensloopbestendige VILLA met 4 slaapkamers, 2 badkamers, aangebouwde kantoorruimte/muziekstudio en fraai aangelegde tuin met terras en vijver.

Ligging in het Westerpark nabij het Asserbos en uitvalswegen. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1971, waarna in 1998 de woonkamer is uitgebouwd en er een algehele modernisering heeft plaatsgevonden onder architectuur van dhr. Bart Vos van Maupertuus. Daarna is in 2004 de muziekkamer aangebouwd. In 2017 zijn 23 stuks zonnepanelen geplaatst.

Indeling:
Begane Grond: royale hal met vide en toilet, lichte Z-vormige woonkamer 56 m2 met een vloer van portugees marmer inclusief vloerverwarming, half open Bulthaup-keuken welke in 1998 is geplaatst en waarvan nadien het blad en enige apparatuur zijn vernieuwd, 2 slaapkamers van 10 en 15 m2. De grote slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. Via de overkapping aan de achterzijde van de woning bereikt u de nu als muziekstudio met extra akoestische isolatie in gebruik zijnde ruimte 21 m2. Uiteraard kan deze ruimte ook voor diverse andere doeleinden worden gebruikt. Aan deze ruimte is de berging met carport verbonden. De berging biedt toegang tot een aparte bergzolder.

1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers van 14 en 18 m2, was-/stookruimte met Remeha ketel van 2011, badkamer met dakkapel voorzien van een ligbad, inloopdouche, w.c. en wastafel.

Informatie:
- geheel gemoderniseerde woning
- levensloopbestendig, met 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond
- gebruiksoppervlakte 170 m2
- Bulthaup keuken
- 23 zonnepanelen
- tuinaanleg onder architectuur
- zeer geliefde villawijk
- dak-, muur- en vloerisolatie en dubbele beglazing
- CV ketel 2011

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-41438201-nicolaas-beetslaan-72

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn