Gemeente Assen zoekt jonge sportkanjers

Gemeente Assen zoekt jonge sportkanjers

De gemeente Assen zet op woensdag 6 maart tussen 15:00 en 17:00 uur jonge Asser sportkanjers in het zonnetje tijdens een speciale bijeenkomst in de Bonte Wever.

Ken jij iemand tussen 4 en 14 jaar die een knappe sportprestatie heeft neergezet in 2018? Dan komt die persoon in aanmerking voor een sportcertificaat. Meld hem of haar aan bij de gemeente. Hieronder lees je wat je moet doen en wanneer je een sportkanjer bent.

Je bent een Asser sportkanjer als:
- je maximaal 13 jaar bent en woont in de gemeente Assen;
- je in het jaar 2018 tenminste in de top drie geëindigd bent bij Drentse of Noord-Nederlandse kampioenschappen of kampioen bent geworden in je competitie, alleen of samen met je team.

Aanmelden
Meld sportkanjers aan voor 24 februari via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de e-mail de volgende punten:

Naam of namen van de Sportkanjer(s), adres, geboortedatum en geslacht.
De sportprestatie of prestaties die hij/zij behaald heeft.
Contactgegevens van de aanmelder (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer).

Sportkanjers zetten ze in het zonnetje tijdens een speciale bijeenkomst op woensdag 6 maart waarin zij een certificaat krijgen uitgereikt uit handen van de wethouder sport van de gemeente Assen.

Tiplijn